Otthon automatizálás szobáról szobára

Intelligens eszközök egyetlen rendszerben

Kényelem és funkcionalitás

Most, hogy az intelligens otthoni eszközök sokak számára megfizethetővé váltak  és egyre könnyebben telepíthetők, érdemes bővíteni otthonod intelligens eszközparkját. Az okosotthon segít abban, hogy az intelligens eszközök segítségével szinte minden elektronikus eszközt egyszerűen és kényelmesen vezérelhess és energiát, költséget takaríts meg.

Ezt szem előtt tartva állítottunk össze egy szobánkénti útmutatót az otthoni automatizáláshoz, helyiségről helyiségre haladva végigvesszük az intelligens otthoni eszközöket, amelyek otthon töltött idődet könnyebbé, biztonságosabbá és energiahatékonyabbá teszik.

Bejárat

A kulcsok elvesztése sok gondot okozhat. Az aggodalom, hogy bezártad-e az ajtót, mielőtt elmentél nyaralni, tönkreteheti a felhőtlen utazást. A SMARTILLA intelligens ajtózárak biztonságosak, és a hagyományos kulcsos zárakkal ellentétben többféle módon nyithatóak, zárhatóak.

A SMARTZILLA intelligens zárak felszerelhetőek a legtöbb beltéri lakásajtóra,  és Bluetooth és/vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül is vezérelhetőek. Beállíthatod a zárat úgy, hogy okostelefonoddal párosítva vezérelhesd, de a zárat kóddal is nyithatod,  ha az kényelmesebb számodra.

Az intelligens zárakat távolról is vezérelheted, ideiglenes nyitási jogosultságot adhatsz családtagnak, barátnak, szomszédnak is, ha szükségesnek látod.

Nappali

A világítás be- és kikapcsolása nem bonyolult, de az intelligens izzók használata számos meglepő előnnyel jár és a pénztárcádat is kíméli. Az intelligens izzók akár tízszer hosszabb ideig tartanak, mint a hagyományos izzók, és csak 8,5 watt villamos energiát fogyasztanak, szemben a hagyományos izzók által igényelt 60 wattos energiával.

A SMARTZILLA intelligens izzókat, világítótesteket, LED szalagokat könnyű üzembe helyezni, – a legtöbb esetben ez olyan egyszerű, mint egy villanykörte cseréje. A világítás színét, fényerejét, színhőmérsékletét okostelefonoddal állíthatod, működésüket napstzaknak megfelelően is időzítheted. Az intelligens világítótestek működését összehangolhatod más SMARTZILLA okoseszközökkel – pl. mozgásérzékelő, nyitásérzékelő – is. 

A fűtés automatizálásával rengeteg energiát takaríthatsz meg. Az energiatakarékos infrapanelekkel gyorsan és gazdaságosan fűtheted fel a helyiségeket, a hőmérsékletet szobánként is állíthatod, akár távolról is. Az okos termosztátokkal szintén távoli eléréssel vezérelheted, időzítheted a fűtést.

A mozgás és nyitásérzékelők azonnal értesíthetnek, ha nyitva maradt egy ajtó vagy ablak, esetleg távollétedben kinyitották azokat. Okoskameráinkkal összekötve azonnal élőképet is nézhetsz otthonodról.

Motorizált vezérléssel szinte bármi vezérelhető ami elektromosan mozogatható a nappaliban. Függöny, árnyékoló, redőny, sötétítő, mind vezérelhető SMARTZILLA intelligens vezérlőkkel. Az eszközök működése az applikáción keresztül automatizálható, pl. napszaknak, időjárásnak megfelelően.

Hálószoba

Az intelligens csatlakozókat okostelefon segítségével vezérelheted, így egyszerűen áramtalaníthatod pl. az állandóan bedugott mobiltelefon töltőket. Ha nem szeretnéd kicserélni a hagyományos izzókat a háéószobai lámpákban, okos csatlakozókkal azok vezérlését is automatizálhatod.

Az okos riasztók képesek jelezni szén-monoxid, gáz, füst jelenlétét, hangos riasztással jeleznek, mobiltelefonra is értesítést küldenek.

Fürdőszoba, vizes helyiségek

A vízszivárgás-érzékelők  előnyét könnyű belátni annak, akinél előfordult már csőtörés, vagy vízömlés egy elromlott mosógép, mosogatógép miatt. A SMARTZILLA intelligens vízszivárgás-érzékelők a padlóra kerülő vizet érzékelve az alkalmazáson keresztül riasztást küldenek a telefonodra, de a kapcsolódó okoseszközök segítségével beállítható elektromos készülékek vagy helyiségek egyidejű áramtalanítása is.

Garázs és kert

A bejárati ajtózárhoz hasonlóan a kertkapu és a garázsajtó vezérlése is automatizálható. Az intelligens megoldásoknak köszönhetően a nyitáshoz ki sem kell szállnod az autóból, és távirányítóra sincs szükséged. 

A SMARTZILLA intellgens öntözőrendszer segítségével kerted locsolása teljesen automatizálható, időjárástól függővé tehető és távolról is vezérelhető.

Az okos kamerák segítségével bárhonnan, éjjel-nappal szemmel tarthatod házad környékét. Kameráink a váratlan mozgást okostelefonodra küldött értesítéssel is képesek jelezni.

Telepítés három lépésben

A SMARTZILLA okoseszközöket három egyszerű lépésben telepítheted, percek alatt használatba veheted

Töltsd le az applikációt

Töltsd le és telepítsd az ingyenes SMARTZILLA alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból.

Add hozzá az okoseszközt

Az alkalmazás telepítése után SMARTZILLA okoseszköz fél perc alatt párosítható.

Hogy indulj el?

A SMARTZILLA intelligens eszközök többségét saját magad is egyszerűen telepítheted. Ha tanácsadásra, segítségre van szükséged, telepítő és kivitelező partnereink örömmel állnak rendelkezésedre.

Vásárolj online

Kényelmes és biztonságos online vásárlás kiszállítással, vagy budapesti bemutatótermünkben személyes átvétellel.

 

Keresd meg szakértőnket

Kipróbálnád a Smartzilla okoseszközöket? Szeretettel várunk budapesti bemutatótermünkben, ahol szakértőinktől is kaphatsz tippeket.

Válassz partnereink közül

Kivitelező partnereink szükség esetén segítenek telepíteni és üzembe helyezni új okoseszközeidet. Beépítést igénylő eszköz telepítése esetén mindenképpen kérd szakember segítségét.