Biztonság és védelem

Intelligens eszközök egyetlen rendszerben

Kényelemben és nyugalomban

A SMARTZILLA okosotthon rendszer fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottunk az otthoni biztonsági eszközökre. Egyszerűen telepíthető kamerákkal, szenzorokkal, intelligens zárakkal gyorsan és költséghatékonyan fejlesztheted otthonod védelmét.

Okos kamerák

Szereld fel otthonod okos kamerákkal és mindig tudni fogod, mi történik a lakásodban. Egyszerűen telepíthető vezeték nélküli kameráink okostelefonról vezérelhetőek, más okoseszközökkel, szenzorokkal is összekapcsolhatóak. Kültéri, napelemes kameráink még külső áramforrást sem igényelnek.

A SMARTZILLA okos kamerák kameraképét távolról is megnézheted az alkalmazáson keresztül.

Intelligens zárak

A SMARTZILLA okos ajtózárak egyszerű, kényelmes és biztonságos bejutást biztosítanak otthonodba. Az okos zárak vezérelhetőek PIN kóddal, okostelefonról, vagy kártyával is. A vezeték nélküli kommunikáció biztonságos, titkosított csatornán történik. Az intelligens zárhoz beeállíthatsz ideiglenes nyitási jogosultságot babysitternek, szomszédnak, stb. is. Az ajtózár nyitásokról távollétedben is értesülhetsz okostelefonos alkalmazáson keresztül.

Okos szenzorok

Az intelligens szenzorokkal számos veszélyes helyzetet előzhetsz meg a lakásban. Az ajtó és ablaknyitás érzékelőkkel ellenőrizheted a nyílászárók állapotát. Nedves helyiségekben a vízbetörés érzékelők riasztanak, ha víz kerül a padlóra. A füst, gáz, és szén-monoxid érzékelők riasztanak veszély esetén. A szenzorok jelzései okos szirénára küldhetőek, de természetesen távollétedben is értesülhetsz a veszélyes helyzetekről  a SMARTZILLA okostelefonos alkalmazáson keresztül küldött push üzenetekből.

 

Telepítés három lépésben

A SMARTZILLA okoseszközöket három egyszerű lépésben telepítheted, percek alatt használatba veheted

Töltsd le az applikációt

Töltsd le és telepítsd az ingyenes SMARTZILLA alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból.

Add hozzá az okoseszközt

Az alkalmazás telepítése után SMARTZILLA okoseszköz fél perc alatt párosítható.

Intelligens otthon
ma és holnap

Hogy indulj el?

A SMARTZILLA intelligens eszközök többségét saját magad is egyszerűen telepítheted. Ha tanácsadásra, segítségre van szükséged, telepítő és kivitelező partnereink örömmel állnak rendelkezésedre.

Vásárolj online

Kényelmes és biztonságos online vásárlás kiszállítással, vagy budapesti bemutatótermünkben személyes átvétellel.

 

Keresd meg szakértőnket

Kipróbálnád a Smartzilla okoseszközöket? Szeretettel várunk budapesti bemutatótermünkben, ahol szakértőinktől is kaphatsz tippeket.

Válassz partnereink közül

Kivitelező partnereink szükség esetén segítenek telepíteni és üzembe helyezni új okoseszközeidet. Beépítést igénylő eszköz telepítése esetén mindenképpen kérd szakember segítségét.