Okos világítás

Intelligens eszközök egyetlen rendszerben

Elegáns és környezetbarát

Az egyedi igényekhez igazított világításvezérlés lehetővé teszi, hogy otthonod bármely területének hangulatát megváltoztasd a napszaknak, az alkalomnak, vagy épp a kedvednek megfelelően. Legyen szó tévénézésről, étkezésről vagy szórakoztatásról, egyetlen gombnyomással megteremtheted az ideális fényviszonyokat. Az intelligens világítás és vezérlés ráadásul energiát is megtakarít, a környezettudatos életmódhoz is hozzájárul. 

Intelligens kapcsolók és fényerőszabályzók

A meglévő kapcsolók és fényerőszabályozók lecserélése wi-fi csatlakozású intelligens kapcsolókra  hatékony módja annak, hogy a meglévő vezetékes izzókat és világítótesteket okos világítási rendszerré fejleszd. Az intelligens kezelőszervek használatával a lámpák továbbra is úgy működnek, mint korábban, de az intelligens vezérlésnek köszönhetően működésüket időzítheted,  vezérelheted őket helyben, vagy a világ bármely pontjáról.

Okoskapcsolóink számos kivitelben, színben és stílusban elérhetőek, hogy biztosan megtaláld az otthonodhoz illőt.. Választhatsz hagyományos kivitelű kapcsolót, de több eszközt is egymás közelébe építhetsz sorolókeretes megoldásunkkal. 

Okosizzók

Az intelligens izzók egyszerűen telepíthetőek és gazdaságosan üzemeltethetőek.  A LED-es okosizzók akár hatszor hatékonyabbak lehetnek, mint a hagyományos izzók. Mivel akár 25 000 órán át használhatóak, hosszú távon költséget takarítasz meg az okosizzókra való való áttéréssel. Az intelligens izzók fényerejét, színhőmérsékletét, ill. típustól függően a színeit is vezérelheted ingyenes alkalmazásunkon keresztül. Az okosizzók további előnye, hogy a hagyományos izzókhoz képest élettartamuk végeztével nem terhelik annyira a környezetet, mivel nem tartalmaznak pl. higanyt. 

Az izzók telepítéséhez nem szükséges cserélned a világítótesteket, mivel azok a szabványos foglalatokba illeszkednek. Az izzók kapcsolhatóak a hagyományos villanykapcsolókkal is, de az intellligens funkciók eléréséhez az ingyenes SMARTZILLA alkalmazás telepítése szükséges. 

Okos LED szalagok

A LED szalagok forradalmasítják a világítást. Hatékonyak, hosszú élettartamúak, bárhová felszerelhetőek. A LED szalag tetszőleges méretre vágható, hajlítható, szinte bármilyen felületre felszerelhető. Kifejezetten ideális kreatív rejtett világítás megoldásokhoz, mivel ultravékonyak. Több LED szalag kombinálásával fantasztikus színhatásokat érhetsz el, ezeket változtatthatod, programozhatod napszaknak, tevékenységednek, vagy hangulatodnak megfelelően.

Az okos LED szalagok fényereje, színe, színhőmérséklete a SMARTZILLA alkalmazásban állítható.

Telepítés három lépésben

A SMARTZILLA okoseszközöket három egyszerű lépésben telepítheted, percek alatt használatba veheted

Töltsd le az applikációt

Töltsd le és telepítsd az ingyenes SMARTZILLA alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból.

Add hozzá az okoseszközt

Az alkalmazás telepítése után SMARTZILLA okoseszköz fél perc alatt párosítható.

Intelligens otthon
ma és holnap

Hogy indulj el?

A SMARTZILLA intelligens eszközök többségét saját magad is egyszerűen telepítheted. Ha tanácsadásra, segítségre van szükséged, telepítő és kivitelező partnereink örömmel állnak rendelkezésedre.

Vásárolj online

Kényelmes és biztonságos online vásárlás kiszállítással, vagy budapesti bemutatótermünkben személyes átvétellel.

 

Keresd meg szakértőnket

Kipróbálnád a Smartzilla okoseszközöket? Szeretettel várunk budapesti bemutatótermünkben, ahol szakértőinktől is kaphatsz tippeket.

Válassz partnereink közül

Kivitelező partnereink szükség esetén segítenek telepíteni és üzembe helyezni új okoseszközeidet. Beépítést igénylő eszköz telepítése esetén mindenképpen kérd szakember segítségét.