Kivitelezők és telepítők

SMARTZILLA Pro partnerprogram kivitelező és telepítő partnereink számára.

Dolgozzunk együtt

Együttműködünk kivitelezőkkel és telepítőkkel, akik saját ügyfeleiknek szeretnének intelligens otthon megoldásokat kínálni.  SMARTZILLA Pro partnereinknek, viszonteladói árakat, képzési anyagokat és marketing támogatást nyújtunk. A SMARTZILLA Pro segítségével kivitelező partnereink költséghatékony intelligens otthoni rendszereket telepíthetnek.

Professzionális okosotthon megoldások

Egy új projekt vagy felújítás során már szinte biztosan előkerülnek az intelligens otthon megvalósításának lehetőségei. A kényelmesen használható, energiatakarékos eszközök növelik a beruházás értékét. A SMARTZILLA Pro segítségével kivitelező parnereink testreszabott okosotthon megoldásokat kínálhatnak ügyfeleiknek.

Egyszerű telepítés

A SMARTZILLA okosotthon eszközök egyszerűen, vezeték nélkül telepíthetőek. A beépíthető okos aljzatokat és kapcsolókat villanyszerelő képesítéssel rendelkező szakember egyszerűen be tudja szerelni.

Magyar garancia és támogatás

A SMARTZILLA termékek magyar garanciával, magyar nyelvű használati utasítással kerülnek forgalomba. SMARTZILLA Pro partnereink elsőként értesülnek legújabb intelligens otthon megoldásainkról.

Érdemes csatlakozni

A SMARTZILLA Pro programunk számos előnnyel jár telepítő és kivitelező partnereink számára.

Képzés és marketing

Bemutatók és képzések online vagy budapesti bemutatótermünkben. Online és hagymányos marketing támogatás a SMARTZILLA termékekhez.

Új ügyfelek

Professzionális okosotthon kivitelezőként új ügyfeleket szerezhetsz vállalkozásod számára

Viszonteladói árak

SMARTZILLA Pro partnereink számára hozzáférést biztosítunk viszonteladói árainkhoz