Okosotthon vezérlés egyetlen applikációval

appstore-googleplay

Most minden otthon okos lehet

Az utóbbi években az otthoni intelligens eszközök piaca ugrásszerűen növekedett. Sorra jelennek meg automatizálható, okostelefon alkalmazás segítségével vezérelhető elektronikus eszközök. Az intelligens világítás, okos csatlakozók, okostermosztátok, szenzorok és rengeteg egyéb olyan eszközt, amelyek egyszerűbbé teszik az életedet.

Ezek az intelligens eszközök távolról vezérelhetők okostelefon-alkalmazás vagy akár hangutasítások segítségével az Amazon Alexa, vagy a Google Assistant integráción keresztül. Az intelligens otthoni eszközök sokrétűsége azonban egy problémát is hordoz: rengeteg okostelefon alkalmazás létezik a különféle eszközökhöz.

A SMARTZILLA a sokféle intelligens otthoni alkalmazás integrálásának egyik jó megoldása. Ez egy központosított okostelefon-alkalmazás (iOS vagy Android eszközökre), amelyenek működési alapjait a Tuya, a világ egyik vezető internet platformja fejlesztette ki.

Egy app mind felett

Ahelyett, hogy intelligens eszközeidet több különálló okostelefon-alkalmazással vezérelnéd, SMARTZILLA alkalmazásunkkal az összes SMARTZILLA intelligens eszközt egyetlen applikációval vezérelheted.

Mivel az intelligens SMARTZILLA otthoni eszközök csatlakoznak a SMARTZILLA alkalmazáshoz, összetettebb automatikákat és parancsokat építhetsz a segítségével. Beállíthatsz például egy olyan rutint, amely bekapcsolja a lámpákat és a légkondicionálót, mihelyt hazaértél. Vagy beállíthatsz egy olyan programot, amely reggel bekapcsolja az okos konnektorba dugott kávéfőzőt.

A SMARTZILLA egyszerűsíti az életedet azáltal, hogy teljes kontrollt biztosít a kompatibilis eszközeid felett.

A SMARTZILLA okoseszközök a saját  alkalmazásunkon keresztül vezérelhetőek. Az ingyenes applikáció segítségével bárhonnan irányíthatod otthonodba telepített intelligens SMARTZILLA eszközeidet. Az alkalmazás letölthető iOS eszközökre az App Store-ból, androidos eszközökre a Google Play áruházból.

Távolról vezérelhető okoseszközök

A SMARTZILLA segítségével az összes okoseszközt távolról vezérelheted az okostelefon alkalmazásából. Akár a másik szobából, munkahelyről, a városból vagy a világ bármely tájáról, intelligens eszközeidet vezeték nélküli kapcsolat és az okostelefon alkalmazás segítségével irányíthatod.

Nem húztad ki a vasalót? Szeretnél hűvös lakásba hazaérni és bekapcsolnád a klímát? Innál egy frissen lefőtt kávét, ahogy  hazaérsz? A SMARTZILLA applikációval és a csatlakoztatott intelligens eszközökkel mindez egyszerűen megvalósítható

Automatizálások egyszerűen

A SMARTZILLA segítségével számos bonyolult és hasznos automatizálási feladatot építhetsz fel . Beállíthatod az automatizálást, hogy  egyes eszközök kikapcsoljanak, amikor elmész otthonról, néhány készüléket kikapcsolhatsz, amikor lefekszel, megváltoztathatod a világítás színét az időjárási viszonyoknak megfelelően. Itt van még néhány konkrét példa:

  • Este 10 óra után a mozgásérzékelő kapcsoljon éjszakai fényt
  • Esti ajtónyitáskor automatikusan kapcsolja be a világítást.
  • Ha a páratartalom csökken, a(z okos konnektorba kötött hagyományos) párásító kapcsoljon be.

Több eszköz egyidejű vezérlése

A SMARTZILLA alkalmazás kompatibilis az intelligens eszközök széles választékával, minden kategóriában. Mindegyiket ebben az egyetlen okostelefon alkalmazásban konfigurálhatod, és együtt vezérelheted.

Eszközök csoportosítása

Az intelligens eszközöket funkcionális, elhelyezkedés, vagy egyéb kategóriák alapján különböző kategóriákba csoportosíthatod. Például összekapcsolhatod az otthoni összes lámpát egyetlen „Lights” nevű csoporttal, vagy a konyhában lévő összes eszközödet egyetlen „Konyha” csoportba rendezheted. Ez lehetővé teszi több eszköz vezérlését egyetlen érintéssel.

Időzítés, ütemezés

Meghatározhatod az egyes készülékek be- és kikapcsolásának ütemezését. Például ütemezheted az összes lámpa automatikus kikapcsolását este 10 órakor, vagy a kinti világítás bekapcsolását sötétedéskor.

Beállíthatsz időzítőket a különböző intelligens eszközökhöz, dugaljakhoz, elosztókhoz, hogy azok egy adott idő elteltével automatikusan kikapcsoljanak. Ez különösen hasznos olyan dolgokhoz, amiket nem szerencsés bekapcsolva felejteni (vasaló, vízforraló, kenyérpirító).

Hangvezérlés

Az alkalmazáson keresztül eszközeidet az Amazon Alexa és a Google Assistant hangparancsokkal is vezérelheted. Ez azt jelenti, hogy az összes eszközt hangutasításokkal irányítható, így manuálisan be sem kell lépned az applikációba.

Figyelmeztetések valós időben

A SMARTZILLA alkalmazás valós idejű riasztásokat és push értesítéseket is küldhet, pl. ha a mozgásérzékelő bekapcsol, ha a füstjelző, vagy a vízbetörés érzékelő jelez, vagy más ilyen helyzetekben. Mint ilyen, bárhol is vagy, biztos lehetsz benne, hogy otthonod biztonságban van.

Rugalmasan bővíthető

Egyre több okoseszköz kerül piacra, így a SMARTZILLA ökoszisztéma is folyamatosan bővül. Már elérhetőek kínálatunkban a Smart Garden termékek. melyekkel teljesen automatizált, applikációval vezérelhető kerti öntözőrendszert hozhatsz létre. A termékkínálatot okos árnyékolókkal, rolókkal, függgöny, szalagfüggöny, sötétítő mozgatására alkalmas okoseszközökkel, garázs.- és kapunyitókkal is bővítjük. Ezek az eszközök szintén a SMARTZILLA applikációval vezérelhetőek, működésük összehangolható lesz meglévő SMARTZILLA eszközeiddel.

Bárhol is légy, a SMARTZILLA applikáció és a párosítható okoseszközök kényelmet és biztonságot nyújtanak a mindennapokban.

Korlátlan lehetőségek, egyedülálló termékválasztékkal

A SMARTZILLA folyamatosan bővülő kínálatában biztosan megtalálod a megfelelő megoldást otthonod automatizálásához

Egyszerű telepítés

Az okosotthon rendszer telepítéséhez a legtöbb esetben nincs szükség szakemberre, az eszközöket pár perc alatt üzembe helyezheted.

Vezetékek nélkül

A SMARTZILLA okoseszközök vezeték nélkül irányíthatóak, kábelezés nem szükséges.

Kényelmes vezérlés, távolról is

Intelligens eszközeink időzíthetőek, működésük összehangolható. Okoseszközeidet távolról is vezérelheted ingyenesen letölthető alkalmazásunkon keresztül.

Rugalmasan bővíthető

Miden SMARTZILLA eszköz egyetlen alkalmazással irányítható. További eszközök pár kattintással integrálhatóak a rendszerbe.

Hogyan kezdd el?

A SMARTZILLA intelligens eszközök többségét saját magad is egyszerűen telepítheted. Ha tanácsadásra, segítségre van szükséged, telepítő és kivitelező partnereink örömmel állnak rendelkezésedre.

Vásárolj online

Kényelmes és biztonságos online vásárlás kiszállítással, vagy budapesti bemutatótermünkben személyes átvétellel.

 

Keresd meg szakértőnket

Kipróbálnád a Smartzilla okoseszközöket? Szeretettel várunk budapesti bemutatótermünkben, ahol szakértőinktől is kaphatsz tippeket.

Válassz partnereink közül

Kivitelező partnereink szükség esetén segítenek telepíteni és üzembe helyezni új okoseszközeidet. Beépítést igénylő eszköz telepítése esetén mindenképpen kérd szakember segítségét.