Kényelmi megoldások

Vezéreld eszközeidet a kanapéról

Innovatív megoldások

Okos fűtési és klimatizálási megoldásainkkal gazdaságosan teremthetsz kellemes hőmérsékletet otthonodban. Az időzítési lehetőséggel és  távoli vezérléssel rugalmasan állíthatod otthonod hőmérsékletét igényeid szerint. 

Okos kapcsolók

A SMARTZILLA okos kapcsolók a klasszikus fali kapcsolók helyére szerelhetőek. Érintőpaneles felületükön hagyományos módon kapcsolhatod a világítást. Az okos kapcsolók kényelmesen vezérelhetőek, időzíthetőek a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is. Az eszközök összeköthetőek más SMARTZILLA okoseszközökkel (nyitásérzékelők, mozgásérzékelők, okos szenzorok, stb.) így egyszerűen beállíthatsz különböző folyamatokat.

Okos aljzatok és hosszabbítók

A SMARTZILLA okos aljzatok és elosztók segítségével számos hagyományos eszközödet elláthatod okos funkciókkal. A hagyományos lámpákat, háztartási eszközöket az okos aljzatokba dugva vezérelheted. Működésüket időzítheted, összekapcsolhatod más okoseszközökkel is.

Intelligens vezérlés

A SMARTZILLA intelligens vezérlés megoldásokkal egyszerűen vezérelheted otthonod különböző eszközeit. Intelligens árnyékolók, függöny, szalagfüggöny vezérlés, okos IR távirányítók és garázskapu vezérlésre is találsz megoldást.

Telepítés három lépésben

A SMARTZILLA okoseszközöket három egyszerű lépésben telepítheted, percek alatt használatba veheted

Töltsd le az applikációt

Töltsd le és telepítsd az ingyenes SMARTZILLA alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból.

Add hozzá az okoseszközt

Az alkalmazás telepítése után SMARTZILLA okoseszköz fél perc alatt párosítható.

Intelligens otthon
ma és holnap

Hogy indulj el?

A SMARTZILLA intelligens eszközök többségét saját magad is egyszerűen telepítheted. Ha tanácsadásra, segítségre van szükséged, telepítő és kivitelező partnereink örömmel állnak rendelkezésedre.

Vásárolj online

Kényelmes és biztonságos online vásárlás kiszállítással, vagy budapesti bemutatótermünkben személyes átvétellel.

 

Keresd meg szakértőnket

Kipróbálnád a Smartzilla okoseszközöket? Szeretettel várunk budapesti bemutatótermünkben, ahol szakértőinktől is kaphatsz tippeket.

Válassz partnereink közül

Kivitelező partnereink szükség esetén segítenek telepíteni és üzembe helyezni új okoseszközeidet. Beépítést igénylő eszköz telepítése esetén mindenképpen kérd szakember segítségét.